MediaStar Logo
   Сьогодні: вівторок, 19/03/2024 РФ втратила близько 600 тисяч барелів через удари України по НПЗ...>> Визначення мінімального податкового зобов’язання...>> Контроль роботи в режимі офлайн...>> Росіяни вирішили вивезти з Бєлгородської області тисячі дітей...>> Польські фермери анонсували на середу сотні акцій по всій території країни...>> Маєте нерухомість, але не отримали податкове повідомлення-рішення - зверніться до податкової для звірки нарахування податку...>> Чи може СГ самостійно створити для себе «Програмний РРО» та використовувати його у своїй діяльності?...>> Ердоган привітав Путіна з "перемогою на виборах" і згадав про переговори з Україною...>> 5 кроків для сплати податків через Електронний кабінет...>> Порядок обрання або переходу на спрощену систему оподаткування платниками єдиного податку першої – третьої груп...>>
   головна  |  топ  |  влада |  актуально  |  львiв  |  прес-cлужба  |  анонси  |  відеоновини  |  відеотрансляції  |  фотоновини  |  газета  |  про нас
   Пряма моваПряма мова
Зеленський: Була пауза в обмінах, але жодної паузи – в переговорах щодо обмінів...
 >>> 
Кулеба: Трамп — це людина, з якою можна працювати, просто потрібно вміти...
 >>> 
Шмигаль: пенсії та допомоги платитимемо вчасно, є ресурси та підтримка...
 >>> 
   ТОП-100 найвпливовіших осіб Львівщини 2017 рік 
ТОП-100 найвпливовіших осіб Львівщини 2017 рік
переглянути

   ВідеоновиниВідеоновиниs
Андрій Москаленко: рішення стосовно Яворова потребує багато часуЖиття Кучми вартує 1 млрд. доларів (ВІДЕО)
 Андрій Москаленко: рішення стосовно Яворова потребує багато часу
 Життя Кучми вартує 1 млрд. доларів (ВІДЕО)
   Газета №35 (55) / 2014 
№35 (55) / 2014

переглянути
   ВідеотрансляціїВідеотрансляції
Андрій Москаленко: рішення стосовно Яворова потребує багато часуВідеотрансляція з Василем Гораном
 Андрій Москаленко: рішення стосовно Яворова потребує багато часу
 Відеотрансляція з Василем Гораном
   КриміналКримінал
Збут канабісу – засуджено мешканця Дрогобича...
18-03-2024, 14:24  >>> 
Ґвалтували малолітніх та виготовляли дитячу порнографію – двом мешканцям Запоріжжя винесено вирок...
15-03-2024, 14:31  >>> 
За колабораційну діяльність судитимуть псевдопосадовця з Бердянська...
12-03-2024, 14:25  >>> 
   Здоров'яЗдоров
У Львові вагітних запрошують на безкоштовні заняття йоги...
10-01-2024, 11:40  >>> 
Як врятуватися від спеки: прості поради, щоб зберегти здоров'я...
15-08-2023, 15:45  >>> 
Польща готова відправити на Львівщину карети швидкої допомоги та забезпечувати обладнанням медзаклади області...
08-08-2023, 15:10  >>> 

У Львові відбудеться Інноваційна весна 2019

Анонси | 21-05-2019, 23:11Коментарів: 0 0 Переглядів: 446 446    
У Львові відбудеться Інноваційна весна 2019
Інноваційна весна 2019 — щорічна подія від Львівської міської ради, яка відкриває світ інновацій та підприємництва для містян Львова. Три дні форуму, 24−26 травня в Tech Startup School (вул. Колесси, 2), будуть наповнені нетворкінгом, знайомствами та обміном досвідом між студентами, компаніями та професіоналами-дослідниками з університетів. Також учасники зможуть відвідати Науково-технологічну виставку з близько 50 винаходами — від робототехніки до штучного інтелекту.
«Вже цього тижня у Львові стартує Інноваційна весна. Ми хочемо змотивувати молодь до того, щоб вони займалися винаходами, щоб вони були інноваційними, щоб відкривали свої стартапи, щоб знаходили команди, розуміли, де знайти гроші. І для цього ми разом з великою командою організаторів створюємо декілька інструментів, тобто перший інструмент, це два дні будуть пітчинги різних ідей, і переможець отримає кошти для того, щоб реалізувати свою ідею. Також буде велика наукова стартап-виставка, де буде представлено багато різних винаходів. Два дні будуть мотиваційні виступи юних зірок, які будучи в 10−11 класі досягли висот, а в другий день у нас будуть супер зірки, які мають успішні проекти та стартапи. Тому всіх запрошуємо, буде цікаво!», — розповів Андрій Москаленко, заступник міського голови з питань розвитку.

Форум — це можливість подивитися на науку по-новому, відкрити для себе її можливості, переваги та перспективи.

Концепція події розкривається у трьох частинах:

• Науково-технологічна виставка, яку можуть відвідати жителі всього Львова та познайомитися з інноваційними новинками, а це близько до 50 винаходів — від робототехніки до штучного інтелекту

• Конкурс Startup Pitching, на якому молоді винахідники зможуть «продати» свою ідею та виграти грошовий грант. Основними фокусними сферами проектів є: фінансові, харчові технології, біотех та відкриті дані.

• Виступи від інноваторів, підприємців та стартаперів у рамках NovaTalking та лекторій про технології, де учасники зможуть надихнутися та дізнатися реальні деталі побудови стартапи та поїздок у США.

«Фестиваль вже став традиційним і місто кожного разу більш акселерує і доповнює цей фестиваль. Цього року ми додаємо до програми міжнародну конференцію, де ми маємо змогу поєднати досягнення науковців з усієї України. Зауважу, близько 60 науковців з усієї України приїдуть до нас на конференцію.

Важливим моментом, який ми додаємо — це презентація нової бізнес-школи, яка буде працювати на нашій базі і яка буде унікальна в тому, що вона додаватиме технологічності.

Сподіваюся на більшу активність цього року, на досконаліші стартапи, досконаліші інновації. Зауважу на конференцію до нас приїдуть партнери з Великобританії, з Німеччини, так само ми по скайпзв’язку спілкуватимемося з датчанами.

Важливо, що велика кількість осіб зареєструвалося на цей фестиваль і це свідчить про те, що дійсно Інноваційна весна виконує свою основну роль — це популяризацію", — розповів Назар Подольчак (СЕО Tech StartUp School, директор Бізнес Інноваційного Центру).

«Інноваційна весна» розпочнеться о 12.00 год з міським головою Андрієм Садовим, а після буде Мотиваційний виступ від Тараса Тополі, фронтмена гурту «Антитіла».

Протягом події буде відбуватися розіграш призів між відвідувачами заходу, (квадрокоптер, музична колонка, смарт-годинник, роуп-джампінг на Арені Львів і тд.).

Захід вразить науково-технологічною виставкою, на якій будуть представлені новинки та безліч атракції, як хімічні досліди. У кожного буде можливість покататися на електричних засобах руху, на гостей чекатимуть декілька електрокарів. Одним з напрямків, що є трендом у сучасному світі, є віртуальна реальність.

«Цього року ми підготували дуже потужну науково-технологічну виставку, на якій будь-хто з відвідувачів зможе прийти і доторкнутися до інновацій. На виставці будуть представлені приватні компанії, які будуть надавати різні послуги відвідувачам: катання на електроскутерах, моноколесах, гідробордах. Також будуть представлені роботи студентів та школярів, які вже щось досягнули у сфері інновацій і відвідувачі зможуть подивитися на їхні розробки», — розповів Орест Фільц, координатор проекту Інноваційна весна.

Протягом 3 днів будуть відбуватися лекції про науку та підприємництво. Молодь зможе надихнутися на Мотиваційних виступах NovaTalking від молодих та амбіційних 24 травня та від професіоналів своєї справи — 25 травня.

Також на події буде відбуватися Міський конкурс стартапів, де креативні винахідники мають змогу презентувати свої розробки та проекти (у сферах біотехнологій, харчових та фінансових технологій, відкритих даних) потенційним спонсорам та отримати відгуки. Переможці конкурсу отримають грошову винагороду на реалізацію своїх проектів.

«Нас радує кількість стартапів, тому що цього року це рекордна кількість. 76 команд зареєструвалося на Міський конкурс стартапів, і ми дійсно бачимо гарну тенденцію в порівнянні з минулим роком. І це стартапи, які базовані на біотехнологіях і фінансових технологіях. Не просто мейкерство, а є дійсно така технологічна база цих стартапів», — зазначила Яна Руденко, координатор Інноваційної весни.

Закриття форуму відбудеться вечіркою «Spring Out», де відвідувачі познайомляться та обміняються ідеями у більш неформальній обстановці.

Організатори запрошують усіх охочих відвідати форум, надихнутися амбіційними ідеями винахідників, познайомитися з успішними інноваторами-підприємцями 24−25 травня у Tech Startup School та 26 травня — у Центрі Довженка", — розповідають організатори.



Warning: include() [function.include]: Filename cannot be empty in /var/www/mediastar2008u/data/www/mediastar.net.ua/modules/block_article.php on line 110

Warning: include() [function.include]: Failed opening '' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/mediastar2008u/data/www/mediastar.net.ua/modules/block_article.php on line 110
   Новини по темі: Анонси
«День Здоров’я для Перемоги» збиратиме кошти на медичне забезпечення для військових...
28-09-2023, 08:02  >>> 
Оподаткування подарункових сертифікатів фізичним особам...
10-03-2021, 10:31  >>> 
Львівська обласна рада проситиме надати капелі «Трембіта» статус національного колективу...
03-02-2021, 15:32  >>> 
Анонс...
29-01-2021, 16:37  >>> 
Майже 1 048 млн. гривень рентної плати надійшло до бюджетів усіх рівнів від платників податків Львівщини...
15-10-2020, 14:15  >>> 
На Погулянці відбудеться концерт Назара Савка та тріо «Progressive Time»...
21-08-2020, 18:59  >>> 
До 29-ї річниці проголошення незалежності України у Стрийському парку відбудеться грандіозний Art&Agro-пікнік «НЕ ЗАЛЕЖУЙСЯ!»...
21-08-2020, 16:14  >>> 
   АктуальноАктуально
РФ втратила близько 600 тисяч барелів через удари України по НПЗ...
19-03-2024, 12:38  >>> 
Росіяни вирішили вивезти з Бєлгородської області тисячі дітей...
19-03-2024, 12:35  >>> 
Польські фермери анонсували на середу сотні акцій по всій території країни...
19-03-2024, 12:34  >>> 
   ПолітикаПолітика
РФ виробляє 250 тис. снарядів на місяць, що втричі більше, ніж США і Європа для України - CNN...
11-03-2024, 11:43  >>> 
Трамп після перемоги в Айові: Добре знаю Путіна і Зеленського, ми "швидко" закінчимо війну...
16-01-2024, 17:01  >>> 
Кім Чен Ин відвідав військові заводи і пригрозив перетворити Південну Корею на попіл...
10-01-2024, 11:36  >>> 
   Діловий світДіловий світ
Визначення мінімального податкового зобов’язання...
19-03-2024, 12:36  >>> 
Контроль роботи в режимі офлайн...
19-03-2024, 12:36  >>> 
Маєте нерухомість, але не отримали податкове повідомлення-рішення - зверніться до податкової для звірки нарахування податку...
19-03-2024, 12:32  >>> 
   СуспільствоСуспільство
Інвестиції в 3 мільйони доларів. Як в громаді на Київщині відбудовують дитячий садок після окупації...
11-03-2024, 11:16  >>> 
12 українських пілотів будуть готові керувати F-16 у бойових умовах у липні − NYT...
11-03-2024, 11:15  >>> 
Не отримали в поштовому відділенні надісланий контролюючим органом документ? Маєте право отримати його копію...
08-02-2024, 11:45  >>> 
   ВладаВлада
ЗМІ: Зеленський планує візит до Швейцарії наступного тижня...
09-01-2024, 14:49  >>> 
Уряд затвердив проєкт держбюджету на 2024 рік з дворазовим підвищенням "мінімалки": основні показники...
15-09-2023, 13:56  >>> 
Очільник Львівщини взяв участь у прийомі з нагоди коронації Короля Сполученого Королівства Чарльза III та Королеви Камілли...
18-05-2023, 11:10  >>> 
   КультураКультура
Свобода в кожній деталі: Мстислав Чернов отримав "Оскар" у костюмі з прихованим сенсом....
11-03-2024, 11:49  >>> 
Оскар 2024: "20 днів у Маріуполі" здобув перемогу...
11-03-2024, 08:43  >>> 
Мистецький простір Armigera Art...
31-01-2024, 01:05  >>> 

 
   Фоторепортаж

Важливий етап злагодження 80-ї бригади

   Останні новини
12:38 РФ втратила близько 600 тисяч барелів через удари України по НПЗ
12:36 Визначення мінімального податкового зобов’язання
12:36 Контроль роботи в режимі офлайн
12:35 Росіяни вирішили вивезти з Бєлгородської області тисячі дітей
12:34 Польські фермери анонсували на середу сотні акцій по всій території країни
12:32 Маєте нерухомість, але не отримали податкове повідомлення-рішення - зверніться до податкової для звірки нарахування податку
12:32 Чи може СГ самостійно створити для себе «Програмний РРО» та використовувати його у своїй діяльності?
12:31 Ердоган привітав Путіна з "перемогою на виборах" і згадав про переговори з Україною
12:29 5 кроків для сплати податків через Електронний кабінет
12:29 Порядок обрання або переходу на спрощену систему оподаткування платниками єдиного податку першої – третьої груп

   Анонси
«День Здоров’я для Перемоги» збиратиме кошти на медичне забезпечення для військових...
28-09-2023, 08:02  >>> 
Оподаткування подарункових сертифікатів фізичним особам...
10-03-2021, 10:31  >>> 
Львівська обласна рада проситиме надати капелі «Трембіта» статус національного колективу...
03-02-2021, 15:32  >>> 
   Вибори 2012Вибори 2012
Новини
Мажоритарні округи
ОВО №115
ОВО №116
ОВО №117
ОВО №118
ОВО №119
ОВО №120
ОВО №121
ОВО №122
ОВО №123
ОВО №124
ОВО №125
ОВО №126
Багатомандатний округ
   головна  |  топ  |  влада |  актуально  |  львiв  |  прес-cлужба  |  анонси  |  відеоновини  |  відеотрансляції  |  фотоновини  |  газета  |  про нас
Інтернет-видання Захід.NET Новини західної України Газета Ратуша pressclub.lviv.ua yurholding.com
   © 2008-2012 Медіастар
   Передрук матеріалів тільки за наявністю
   гіперпосилання на www.mediastar.net.ua
Яндекс цитирования