MediaStar Logo
   Сьогодні: вівторок, 19/03/2024 Зеленський збирав Ставку: заслухав доповіді про фронт та будівництво фортифікацій...>> F-16 для України: президент Румунії затвердив навчання в країні пілотів – ЗМІ...>> Випадки, за яких подання податкової декларації вважається виконаним і декларація не подається...>> Кабмін схвалив план реформ: за їх виконання Україна отримає 50 млрд від ЄС...>> Від початку березня 2024 податківці Львівщини зареєстрували 590 програмних РРО...>> Допомога Сумщині, першість на міжнародних змаганнях, відкриття консульства: яким був тиждень на Львівщині...>> Хто є платником податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки?...>> Понад чотири тисячі новостворених суб’єктів господарювання розпочали свою діяльність на Львівщині у січні-лютому 2024 року...>> Уряд виділив додаткові 5 мільярдів на закупівлю дронів...>> Збут канабісу – засуджено мешканця Дрогобича...>>
   головна  |  топ  |  влада |  актуально  |  львiв  |  прес-cлужба  |  анонси  |  відеоновини  |  відеотрансляції  |  фотоновини  |  газета  |  про нас
   Пряма моваПряма мова
Зеленський: Була пауза в обмінах, але жодної паузи – в переговорах щодо обмінів...
 >>> 
Кулеба: Трамп — це людина, з якою можна працювати, просто потрібно вміти...
 >>> 
Шмигаль: пенсії та допомоги платитимемо вчасно, є ресурси та підтримка...
 >>> 
   ТОП-100 найвпливовіших осіб Львівщини 2017 рік 
ТОП-100 найвпливовіших осіб Львівщини 2017 рік
переглянути

   ВідеоновиниВідеоновиниs
Андрій Москаленко: рішення стосовно Яворова потребує багато часуЖиття Кучми вартує 1 млрд. доларів (ВІДЕО)
 Андрій Москаленко: рішення стосовно Яворова потребує багато часу
 Життя Кучми вартує 1 млрд. доларів (ВІДЕО)
   Газета №35 (55) / 2014 
№35 (55) / 2014

переглянути
   ВідеотрансляціїВідеотрансляції
Андрій Москаленко: рішення стосовно Яворова потребує багато часуВідеотрансляція з Василем Гораном
 Андрій Москаленко: рішення стосовно Яворова потребує багато часу
 Відеотрансляція з Василем Гораном
   КриміналКримінал
Збут канабісу – засуджено мешканця Дрогобича...
18-03-2024, 14:24  >>> 
Ґвалтували малолітніх та виготовляли дитячу порнографію – двом мешканцям Запоріжжя винесено вирок...
15-03-2024, 14:31  >>> 
За колабораційну діяльність судитимуть псевдопосадовця з Бердянська...
12-03-2024, 14:25  >>> 
   Здоров'яЗдоров
У Львові вагітних запрошують на безкоштовні заняття йоги...
10-01-2024, 11:40  >>> 
Як врятуватися від спеки: прості поради, щоб зберегти здоров'я...
15-08-2023, 15:45  >>> 
Польща готова відправити на Львівщину карети швидкої допомоги та забезпечувати обладнанням медзаклади області...
08-08-2023, 15:10  >>> 

Leopolis Jazz Fest анонсує повну програму фестивалю

Анонси | 24-05-2019, 18:14Коментарів: 0 0 Переглядів: 443 443    
Leopolis Jazz Fest анонсує повну програму фестивалю
З 26 по 30 червня 2019 року у Львові відбудеться IХ міжнародний джазовий фестиваль Leopolis Jazz Fest. Протягом 5 днів на сценах Leopolis Jazz Fest виступить близько 300 музикантів з 15 країн світу.
«Важко вже уявити наше місто без Leopolis Jazz Fest, без набагато більше, ніж просто фестиваль — це таке львівське життя, яке триває раз в рік, триває кілька днів, бо тут збираються не просто світові зірки, не просто світові музиканти, а люди з надзвичайно позитивною енергетикою.

Дуже дякую за 9 Leopolis Jazz Fest — це свідчить про не просто вашу відданість, а вашу надмірну любов до цього фестивалю, до того, що ви робите і до тієї краси, яку ви вносите у світ", — зазначила Наталія Бунда, директор департаменту розвитку Львівської міської ради.

Сцена імені Едді Рознера.

Вперше сцену імені Едді Рознера відкриє переможець джазової премії LetterOne «Rising Stars» Adrien Brandeis — молодий французький джазовий піаніст і композитор з багатьма нагородами. Продовжить вечір одна з найочікуваніших груп — Snarky Puppy, сучасні ф’южн і фанк музиканти, володарі трьох премій Греммі.

Також на головній сцені фестивалю виступить Etienne Mbappe & the Prophets — відомий камерунський бас-гітарист та композитор, який, будучи учасником John McLaughlin’s 4th Dimension, вже виступав на сцені фестивалю у 2012 році.

Сенсацією для гостей фестивалю стане виступ відомої канадської співачки та піаністки Diana Krall, яка приїздить до України вперше. Разом з нею на сцену вийде зірковий склад музикантів серед яких: Joe Lovano — один з провідних саксофоністів сучасності, унікальний гітарист Marc Ribot, який грає музику в діапазоні від фрі джазу до рок-музики, Robert Hurst — один з провідних джазових контрабасистів, володар 7 нагород Греммі та відомий барабанщик Karriem Riggins.

Легенда джазової історії Kenny Barron також вперше завітає до України. Американський композитор, аранжувальник, «найліричніший піаніст нашого часу» до Львова приїде зі своїм квінтетом.

Незвичайним та захопливим стане виступ одного з найвідоміших в світі вокальних імпровізаторів, завдяки якому голос перетворився на музичний інструмент — Bobby McFerrin зі своєю програмою Gimme5 (circlesongs). Концертний зал в парку Богдана Хмельницького перетвориться на імпровізований хор, який налічуватиме близько 80 осіб: хор студентів Львівської національної музичної академії, група ManSound, United People, Jamala, LAUD, Laura Marti, Kristina Marti, Оля Чернишева, Ліза Байрак та Уляна Голіней.

Також на Сцені ім. Едді Рознера виступить піаніст, мультиінструменталіст, вокаліст, композитор Jon Cleary та його група The Absolute Monster Gentlemen. У його музиці можна почути вплив фанку, R&B, соул, госпела, афро-кубинських ритмів та, звичайно, новоорлеанської школи гри на фортепіано.

Всесвітньо відомий піаніст і композитор, володар 22 премій Греммі — Chick Corea з проектом My Spanish Heart Band цього року продемонструє яскраву суміш джазового ф’южн і традиційної латинської музики. Сама назва нас повертає до легендарного альбому 1976 року My Spanish Heart. Виступ прикрасить танцівниця фламенко.

В останній день фестивалю виступить американський вокаліст і піаніст Peter Cincotti. Будучи 18-річним музикантом він став наймолодшим виконавцем, який зайняв першу сходинку джазового чарту Billboard. З тих пір Чінкотті виступав у найпрестижніших залах світу від Carnegie Hall в Нью-Йорку до L'Olympia в Парижі.

Спеціальний гість фестивалю — одна з найвідоміших британських співачок — Lisa Stansfield. Уже понад 30 років Lisa Stansfield об'єднує в своїй творчості соул і поп-музику. Перший успіх до співачки прийшов у 80-і роки, коли композиція Big Thing зайняла 11-те місце у Великобританії і увійшла в топ-10 танцювального чарту в Америці. Виконавиця є володарем безлічі нагород серед яких Brit Awards, Ivor Novello Awards і Billboard Music Awards.

Сцена на площі Ринок та у дворі Палацу Потоцьких.

Для гостей та жителів Львова працюватимуть дві сцени у центрі міста з вільним доступом — на площі Ринок та у дворі Палацу Потоцьких. Концерти відбудуться за участі провідних європейських груп та колективів з Австрії, Данії, Ізраїлю, Італії, Литви, Люксембургу, Німеччини, Туреччини, Угорщини, Франції та Швейцарії. Більшість виступів на цих сценах традиційно пройдуть за підтримки посольств та інститутів.

Пікнікові зони.

Для гостей фестивалю працюватимуть дві безкоштовні пікнікові зони, де на великих світлодіодних екранах будуть транслюватися концерти головної сцени ім. Едді Рознера. Комфортно розміститися можна у пікніковій зоні на головній алеї парку за підтримки компанії «Київстар» та Jazz Picnic на території стадіону «Юність» в парку ім. Богдана Хмельницького за підтримки Представництва компанії Mastercard в Україні та «Боржомі» — бренду з характером.

На гостей традиційно чекатиме дуже насичена програма: ярмарок сувенірів, розваги для дітей з інтерактивною зоною, майстер-класами та каруселлю, фуд-корти, концерти переможців фестивалю вуличної музики.

Спеціальні події Leopolis Jazz Fest 2019.

День Конституції. 28 червня, у День Конституції України, фестиваль дарує гостям концерт популярних українських музикантів. У 2019 році на Cцені на площі Ринок виступить ТНМК, Схід-Side і біг-бенд Денніса Аду з ексклюзивним шоу «Jazzy DeLuxe».

Футбол. 30 червня в рамках Leopolis Jazz Fest у Львові відбудеться футбольне свято пам’яті Андрія Баля. З нагоди 125 річниці львівського футболу на поле стадіону «Арена-Львів» вийдуть зірки київського «Динамо». Окрім цього 100 дітлахів віком від 6 до 10 років отримають нагоду зіграти разом із зірковою командою футболістів.

Street Music. 28 та 29 червня працюватимуть cцени Street music by Leopolis Jazz за підтримки Київстар. На кількох майданчиках у центрі Львова відбуватимуться відкриті музичні перформанси без жодних жанрових обмежень. Усі бажаючі зможуть проголосувати за найбільш вподобані колективи, щоб визначити найкращого вуличного виконавця або групу.

Всі.Свої. Вперше на фестивалі Leopolis Jazz Fest найбільша платформа українських брендів — Всі. Свої — представить окрему «територію подарунків» у зоні Jazz Picnic, де шанувальники українських товарів зможуть обрати їх у трьох категоріях: одяг, аксесуари та предмети декору.

Кінопокази. Впродовж п’яти днів фестивалю відбудуться кінопокази з колекції Леоніда Гольдштейна — одного з корифеїв українського джазового руху. Він щороку готує нову підбірку матеріалів зі своєї широкої колекції джазового відео та розповідає цікаві історії про музикантів.

#Borjomibus. Вже шостий рік поспіль легендарний двоповерховий автобус-кабріолет #Borjomibus з джаз-бендами на даху розважатиме усіх гостей та жителів Львова. Він прямуватиме захоплюючим маршрутом від самого центру міста до території джазового настрою — зони Jazz Picnic у парку імені Богдана Хмельницького.

Висковлюємо подяку за підтримку нашим генеральним партнерам: Mastercard, Київстар та «Боржомі».
Довідка

Leopolis Jazz Fest — міжнародний джазовий фестиваль, який щорічно проходить в Україні в останні вихідні червня. Перший фестиваль відбувся в 2011 році. Щорічно фестиваль відвідує понад 100 тисяч гостей з України та іноземних країн. У 2016 році фестиваль був визнаний поважним британським виданням The Guardian одним з найкращих джазових фестивалів Європи. Трансляцію концертів фестивалю у Європі здійснює всесвітньо відомий телеканал Mezzo.

Warning: include() [function.include]: Filename cannot be empty in /var/www/mediastar2008u/data/www/mediastar.net.ua/modules/block_article.php on line 110

Warning: include() [function.include]: Failed opening '' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/mediastar2008u/data/www/mediastar.net.ua/modules/block_article.php on line 110
   Новини по темі: Анонси
«День Здоров’я для Перемоги» збиратиме кошти на медичне забезпечення для військових...
28-09-2023, 08:02  >>> 
Оподаткування подарункових сертифікатів фізичним особам...
10-03-2021, 10:31  >>> 
Львівська обласна рада проситиме надати капелі «Трембіта» статус національного колективу...
03-02-2021, 15:32  >>> 
Анонс...
29-01-2021, 16:37  >>> 
Майже 1 048 млн. гривень рентної плати надійшло до бюджетів усіх рівнів від платників податків Львівщини...
15-10-2020, 14:15  >>> 
На Погулянці відбудеться концерт Назара Савка та тріо «Progressive Time»...
21-08-2020, 18:59  >>> 
До 29-ї річниці проголошення незалежності України у Стрийському парку відбудеться грандіозний Art&Agro-пікнік «НЕ ЗАЛЕЖУЙСЯ!»...
21-08-2020, 16:14  >>> 
   АктуальноАктуально
Зеленський збирав Ставку: заслухав доповіді про фронт та будівництво фортифікацій...
18-03-2024, 15:46  >>> 
F-16 для України: президент Румунії затвердив навчання в країні пілотів – ЗМІ...
18-03-2024, 14:32  >>> 
Кабмін схвалив план реформ: за їх виконання Україна отримає 50 млрд від ЄС...
18-03-2024, 14:30  >>> 
   ПолітикаПолітика
РФ виробляє 250 тис. снарядів на місяць, що втричі більше, ніж США і Європа для України - CNN...
11-03-2024, 11:43  >>> 
Трамп після перемоги в Айові: Добре знаю Путіна і Зеленського, ми "швидко" закінчимо війну...
16-01-2024, 17:01  >>> 
Кім Чен Ин відвідав військові заводи і пригрозив перетворити Південну Корею на попіл...
10-01-2024, 11:36  >>> 
   Діловий світДіловий світ
Випадки, за яких подання податкової декларації вважається виконаним і декларація не подається...
18-03-2024, 14:30  >>> 
Від початку березня 2024 податківці Львівщини зареєстрували 590 програмних РРО...
18-03-2024, 14:29  >>> 
Хто є платником податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки?...
18-03-2024, 14:26  >>> 
   СуспільствоСуспільство
Інвестиції в 3 мільйони доларів. Як в громаді на Київщині відбудовують дитячий садок після окупації...
11-03-2024, 11:16  >>> 
12 українських пілотів будуть готові керувати F-16 у бойових умовах у липні − NYT...
11-03-2024, 11:15  >>> 
Не отримали в поштовому відділенні надісланий контролюючим органом документ? Маєте право отримати його копію...
08-02-2024, 11:45  >>> 
   ВладаВлада
ЗМІ: Зеленський планує візит до Швейцарії наступного тижня...
09-01-2024, 14:49  >>> 
Уряд затвердив проєкт держбюджету на 2024 рік з дворазовим підвищенням "мінімалки": основні показники...
15-09-2023, 13:56  >>> 
Очільник Львівщини взяв участь у прийомі з нагоди коронації Короля Сполученого Королівства Чарльза III та Королеви Камілли...
18-05-2023, 11:10  >>> 
   КультураКультура
Свобода в кожній деталі: Мстислав Чернов отримав "Оскар" у костюмі з прихованим сенсом....
11-03-2024, 11:49  >>> 
Оскар 2024: "20 днів у Маріуполі" здобув перемогу...
11-03-2024, 08:43  >>> 
Мистецький простір Armigera Art...
31-01-2024, 01:05  >>> 

 
   Фоторепортаж

Важливий етап злагодження 80-ї бригади

   Останні новини
15:46 Зеленський збирав Ставку: заслухав доповіді про фронт та будівництво фортифікацій
14:32 F-16 для України: президент Румунії затвердив навчання в країні пілотів – ЗМІ
14:30 Випадки, за яких подання податкової декларації вважається виконаним і декларація не подається
14:30 Кабмін схвалив план реформ: за їх виконання Україна отримає 50 млрд від ЄС
14:29 Від початку березня 2024 податківці Львівщини зареєстрували 590 програмних РРО
14:28 Допомога Сумщині, першість на міжнародних змаганнях, відкриття консульства: яким був тиждень на Львівщині
14:26 Хто є платником податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки?
14:25 Понад чотири тисячі новостворених суб’єктів господарювання розпочали свою діяльність на Львівщині у січні-лютому 2024 року
14:25 Уряд виділив додаткові 5 мільярдів на закупівлю дронів
14:24 Збут канабісу – засуджено мешканця Дрогобича

   Анонси
«День Здоров’я для Перемоги» збиратиме кошти на медичне забезпечення для військових...
28-09-2023, 08:02  >>> 
Оподаткування подарункових сертифікатів фізичним особам...
10-03-2021, 10:31  >>> 
Львівська обласна рада проситиме надати капелі «Трембіта» статус національного колективу...
03-02-2021, 15:32  >>> 
   Вибори 2012Вибори 2012
Новини
Мажоритарні округи
ОВО №115
ОВО №116
ОВО №117
ОВО №118
ОВО №119
ОВО №120
ОВО №121
ОВО №122
ОВО №123
ОВО №124
ОВО №125
ОВО №126
Багатомандатний округ
   головна  |  топ  |  влада |  актуально  |  львiв  |  прес-cлужба  |  анонси  |  відеоновини  |  відеотрансляції  |  фотоновини  |  газета  |  про нас
Інтернет-видання Захід.NET Новини західної України Газета Ратуша pressclub.lviv.ua yurholding.com
   © 2008-2012 Медіастар
   Передрук матеріалів тільки за наявністю
   гіперпосилання на www.mediastar.net.ua
Яндекс цитирования